Het ontstaan van PowerBeat

PowerBeat is begonnen als radiopiraat. Illegale uitzendingen vanuit Egmond!! Het is begonnen rond 1994, toen brachten wij iedere dag de beste muziek voor jou. We hadden een programering van s'avonds 1800 uur tot 2400 uur, en in het weekend 24 uur per dag. Gepresenteerd door Jhonny van Vliet en Frank de Boer (alias namen).
Op een gegeven moment begonnen we met Rave radio PowerBeat FM, 24 uur per dag de beste house muziek. Met o.a. Thunderdome week (alle thunderdome cd's achter elkaar). Rave Radio PowerBeat FM heeft ongeveer een jaar gedraaid en toen werden we opgepakt door de RCD.(Radio Controle Dienst) De spullen werden in beslag genomen en we kregen een proces verbaal. We zijn nog een paar keer kort terug gekomen maar we werden wederom opgepakt. Dat was dus het einde van powerbeat.......
Dachten we, maar wij kunnen de mensen ook op een andere manier bereiken, via het internet. Wij produceren nu zelf house muziek en laten jou dat horen via onze Mp3 pagina. Ook brengen wij jou een house mix van een uur gemixt door D-Jailko. Iedere maand weer een nieuwe. En dit proberen we een beetje te gaan uitbreiden. Hebben jullie nog leuke iedeeën mail ons deze dan.

Het PowerBeat Team