Queensday 2003 Akhnathon, Amsterdam


Ja dan is het weer 30 april en voor zover wij weten moet je dan gewoon helemaal los gaan.. Dus ook dit jaar was het weer tijd om richting het amsterdamse te gaan, om daar de boel weer eens op stelten te zetten......

Na 's ochtend op het station in castricum te hebben verzameld en de nodige flessen cola vieux te hebben gemixt was het om 10.30 tijd om de trein te pakken naar am*dam. Daar aangekomen zijn we daar maar zo snel mogelijk naar de Hakhnaton gegaan om daar een flink feesie te gaan bouwen. Aangekomen kwamen de eerste hardstyle/oldstyle klanken onze gehoororganen binnengedrongen. De sfeer zat er al redelijk en het geluid was goed. Om een uurtje of halluf 2 was het de beurt aan jeroen en jeff om onze oortjes wederom weereens te verzieken, wat ze overigens weer goed lukte. Daarna was het tijd voor secret simba, die haar hardstyle deuntjes errug goed mixte.

Na verloop van tijd drong het tot ons door dat het begon te regenen wat jammer was maarja dat heb je in dit koude natte landje!! Een paraplu deed wonderen om daarmee gewoon verder te feesten.

Na verloop van tijd werd het wat rustiger op de kolk en was het voor ons tijd om ff door de stad dwalen, Nadat we van martijn en teun hoorde dat jeroen en jeff een optreden hadden bij de westermarkt zijn we daar ff gaan kijken. twas niet helemaal onze stijl muziek dus na een half uurtje daar rondgehangen te hebben zijn we weer terug gegaan naar de hakhnaton die nu reeds binnen geopend was en waar wij dus maar ff binnen gingen kijken. Binnen was het niet echt superdruk maar wel walchelijk warm (hoe dat kan ik sta nog steeds voor een raadsel of het nou door de kacheltjes kwam die in onze magen zaten of door de verwarming maarja dat is ook niet belangrijk). Binnen draaide jordi zijn plaatjes zeker errug goed daarna was het de beurt aan de wapsquad met een mix van duitse TECHNO!!!!! Na hier een uurtje of anderhalf rond gerend te hebben was het tijd om weer eens richting het castricumse te gaan, want ja de tijd vliegt als je met "mach 5 - windkracht 11" door een stad heen raast.

Terug in in castricum was het nog ff hangen in de kroeg en daarna weer ff pitten. Ook dit jaar was het een geslaagde maar toch wat natte queensday die weer voorbij was voor je het wist. Volgend jaar maar weer....

Greetzzz Campos

Bekijk nu de foto's

links