OPNAMES VIDEOCLIP PARTYANIMALS


2-10-2002 MELKWEG AMSTERDAM

Zit je lekker achter je PC te surfen. kom je er achter dat je je eigen ooit eens heb aangemeld bij de party-animal mailinglist. En lees je daar dat er een nieuwe P-A single word uitgebracht onder de titel "LIFE IS SHORT". En dat ze mensen zoeken voor in de clip. Wat doe je dan...Je reageert naturlijk. Het is voor velen een verassing dat de ouderwetse "gabbercultuur" zijn kop weer eens boven water steekt. Oldstyle,newstyle,hardhouse en hardstyle zijn de populaire dancestylen anno 2002. Maar tijden veranderen. kort geleden nog een uitverkochte RAI vanwege 10 jaar Thunderdome. De hardhouse van nu vertoont gelijkenissen met de hardcore van de jaren 96/97. Zo ook de Party-Animals, de in mokum gehulde shirt en hun kale koppen van toen. Proberen het weer en waarschijnlijk deze keer weer met succes. Jeroen Flamman en Abraxas vonden het een goed idee om weer eens de hitlijsten te bestijgen. O.a in de U.S.A. lukt het hun met een remix de lijsten te beklimmen onder de naam Fierce Ruling Diva. Momenteel staan ze 14e in de states. Tijd dus voor een nieuw nummer en een nieuwe clip.

OPNAMES VIDEOCLIP PARTYANIMALS


"LIFE IS SHORT"

Terwijl in de cinema van de Melkweg de voorbereidingen al druk aan de gang zijn. Zitten de meeste figuranten nog in de tram/trein onderweg daarheen. Aangekomen kregen de meeste gappies een P-A shirt of cap van de producers. daarna kregen we in het kort te horen wat het verhaal achter de clip was. Alle oldskool luitjes moesten ongeinteresseert naar de ouwe clipjes kijken van de P-Atjes. Saai,SaaiSaai!! Terwijl opeens de Animals zelf binnenkomen tijdens de film. Iedereen zwaar verbaast over het feit dat ze nog leven anno 2002. Beginnen de mannen spontaan op te treden met hun nieuwe single "Life is short". En 'whatthefuck' het lukt hun om de hele zaal met bioscoopgabbers aan het dansen te krijgen met hun track dat een beetje een crossover is tussen "Used en abused en Good to go" Al schuddend van de cola en sinas gaat iedereen uit zijn dak. Een nummer met hit-potentie zonder de ouwe style te verliezen. rond een uur of 7 s'avonds waren de meeste opnames klaar en ging iedereen met een"Happy feeling" richting huis behalve onze eigen CPC reporters. Die hadden nog wel zin in een feestje.

Samen met dj/producer Jeroen Flamman gingen we samen naar West-Friesland om daar in Club Vol te Spanbroek nog ff te beesten. Nadat de zaal niet echt op gang kwam en na een aantal consumpties pakte dj/mc Tarnation de microfoon om ze eens wakker te schudden. Oldskool hits van Flamman en de loze kreten van Tarnation gingen ze toch echt ouderwets uit hun plaat. Tegen het einde van de nacht namen de huis dj's het nog even over om daarna relaxt richting huis te gaan. H-core blijkt dus niet dood te zijn en blijkt zelfs weer bezig te zijn om helemaal terug te komen. Het afwachten is nu op het releasen van de single en de reactie daarop. Want andere "sterren" zoals Dj Paul Elstak,lownoise en Mental Theo zitten te wachten of het lukt met de Party-Animals om daarna misschien ook weer een gokje te wagen in de dancescene. Tja dat is de muziekbusiness. In ieder geval wensen wij:Jeroen, Jef, Remsy, Michael, Jordi en Joeri veel succes met de single en wachten alweer op een uitnodiging voor de volgende clip. WORDT VERVOLGD!!!

Tarnation

Party anemals Party anemals