MultiGroove @ hemkade 22 November


Het in de rij staan viel mee. 15 min das geen slechte voor de fun. Binnegekomen ff jas ophangen, en zosnel als mogelijk was door naar de zaaltjes achter de grote zaal (squash) want in de grote zaal werd hardstyle gedraait ZEER JAMMER! achter aangekomen (industrial) stond LENNY DEE :respect: heerlijk te knallen met een 2 uur durende mix van techno en industrial. SUPER!!!

Na meneer Dee was het tijd om even in de andere zalen te kijken. In de Early hardcore was het gewoonweg te druk en te warm maar ook supergezelli daar heerste gewoon sfeer net als in de industrial. Alle ouwe vertrouwde rouwe ouwe kwamen langs zijlen met mach12.

De resident zaal was superrelaxed en afgelegen waardoor het daar niet te druk was. Zeker goed gedecoreerd zoals het hoort met veel vage dingetjes en blacklight en vaage mensen dus ik voelde me daar al snel perfect op me plaats.

om 2.30 was ut tijd om terug te struikelen naar de industrial om daar een paar uurtjes "Industrial God bij uitstek" Manu Le Malin mijn gehoororganen weer behoorlijk te laten beschadigen. Hij knalde niet naar mijn verwachtingen en zoals je gewend bent van hem. Maar goed mijn oren zijn weer verpest door hem!

Toch nog even door de hardstyle/mainstage heen gedenderd Persoonlijk doet die muziek mij weinig tot nix vond het zeer JAMMER dat er weer hardstyle was op multi!

Jammer dat jeroen (Flamman) het niet ging redden (ivm Paris). Al met al was het wel een leuk feestje mede omdat we goed vaag waren zodat we ons niet zo ergerde aan de grote hoeveelheid kuddedieren die daar rondhingen (mainstage).

Eind conclusie van Campos: Locatie: de fun tjah wat moet ik ervan zeggen nix nieuws Decoratie: minimaal behalve chill en resident Geluid: wel ok Sfeer: Matig waardering: ok

Terug